Onze werkwijze

Neem contact op

Wat kan beter, sneller, makkelijker en goedkoper?

Operational Excellence is een manier van denken, een overtuiging, maar geen methode om het te realiseren. Om Operational Excellence te kunnen realiseren maken wij gebruik van bewezen methodes die voor een passende ondersteuning zorgen. Denk hierbij aan Lean Six Sigma en de ISO normering.

Succesvol implementeren

Na een Operational Excellence traject is het belangrijk om nieuwe manier van werken ook succesvol te implementeren. Met onze ervaring kunnen wij zorgen voor een implementatie op maat. Implementatie van een nieuwe manier van werken is een verandering. Wat maakt het succes van een verandering?

Tijdelijke invulling van management functies

Kent u dat?

  • U heeft binnen uw organisatie te maken met strategische veranderingen of projecten die maar niet van de grond willen komen?
  • Mist u specifieke kennis en ervaring binnen uw organisatie?

Dan biedt Interim Management en Project Management de oplossing! Met onze jaren lange expertise in de markt helpen wij u als ondernemer met een tijdelijke invulling als Interim Manager en/of Project Manager.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers die wij geholpen hebben met succesvolle projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Renault Nissan Management Support is 25 jaar actief in het Renault, Dacia, Alpine en Nissan netwerk. Vraag vrijblijvend informatie aan via onze contactpagina.

Neem contact op